Legg igjen en beskjed
Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du vår Cookie Policy.

Wilcom AS

Fotvegen 30A, 4250 Kopervik

Man – Fre : 10:00 – 16:30

Lør - Søn : Stengt


ad360

Adaptive Defense 360

Å skulle forsvare Endpoints mot angrep er vanskelig. Beskyttelsen må inkludere et vidt spekter av mekanismer:
tradisjonelle antivirus/antimalware, personlig brannmur, web-og epostfiltere samt kontroll av enheter. I tillegg må enhver
beskyttelse også inneholde sikringstiltak mot zero-day og målrettede angrep. Fram til nå har det vært nødvendig å skaffe
og opprette en rekke ulike produkter fra forskjellige tilbydere for å forsvare endepunktene innen IT.
 
Adaptive Defense 360 er den første og eneste tjenesten som kombinerer egenskapene Endpoint Protection (EPP) og Endpoint Detection & Respons (EDR) i én enkelt løsning.

Adaptive Defense 360 effektiviserer dessuten mulighetene, noe som reduserer byrdene hos IT.

Adaptive Defense 360 starter med Pandas beste EPP-løsning, noe som inkluderer enkel og sentralisert sikkerhet, avhjelpingshandlinger, real-time overvåking og rapporter, profilbasert beskyttelse, sentralisert enhetskontroll og web-overvåking og filtrering.
 
ad360a 

Dette er dessuten bare begynnelsen. Innen IT har malware-og sikkerhetsbildet gjennomgått store forandringer når det gjelder både volum og raffinement. Tatt i betraktning at over 200.000 nye virus dukker opp hver dag samt at stadig mer sofistikerte metoder benyttes for å penetrere eksisterende forsvar og med mål om å gjemme malware, så er bedriftsnettverk blitt mer sårbare enn noen gang ovenfor zero-day og målrettede angrep.
 
 
Tradisjonelle Endpoint Protection-løsninger er effektive til å blokkere kjent malware ved benyttelse av gjenkjennelsesteknikker bygget på signaturfiler og heuristiske algorytmer, men mot zero-day og målrettede angrep som benytter seg av «vinduet av muligheter» (tidsrommet mellom den første forekomsten av et nytt virus og sikkerhetskompanienes tilsvar) kommer de tradisjonelle forsvarene til kort. Dette «vinduet av muligheter» blir utnyttet av hackere for å plassere virus, ransomware, trojanere og andre typer malware i bedriftsnettverk. Slike stadig økende type trusler er i stand til å kryptere konfidensielle dokumenter med intensjoner om å forlange løsepenger, eller ganske enkelt bare stjele sensitive data for industrispionasje.
 
Adaptive Defense er Pandas løsning mot slike typer angrep. Adaptive Defense betyr en EDR-service som på en nøyaktig måte klassifiserer hvert eneste program i nettverket og bare tillater bruk av godkjente programmer.
 
Mulighetene til EDR (Endpoint Detection & Respons) i Panda Adaptive Defense 360 bygger på en sikkerhetsmodell med tre prinsipper: kontinuerlig oversikt av programmer i selskapets computere og servere; automatisk klassifisering gjennom maskinlæring på Big Data-plattformen (i skyen/cloud) og helt til slutt; våre tekniske eksperters analyser av de programmene som ikke har blitt automatisk klassifisert, slik at all aktivitet i selskapets systemer er sikker. Disse mulighetene og evnene er nå kombinert med den beste sorten EPP-løsning fra Panda, noe som fullfører sirkelen av tilpasningsdyktig beskyttelse mot malware og som nå også inkluderer automatisert forebygging, deteksjon, etterforskning og utbedring.
 
  • DETALJERT ETTERFORSKNINGSINFORMASJON
  • BESKYTTELSE FOR SÅRBARE OPERATIVSYSTEMER OG PROGRAMMER
  • EN KOMPLETT EPP-LØSNING
  • SIEM TILGJENGELIG
  • 100% STYRT SERVICE
  • KOMPATIBILITET MED TRADISJONELLE ANTIVIRUS-LØSNINGER

Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud idag

 

NORSK SUPPORT  -  FORUTSIGBARE KOSTNADER  -  VIRUSBESKYTTELSE  -  BRUKERVENNLIG

 

panda2


 

Wilcom AS er en totalleverandør innen IT/Nettverk lokalisert på Karmøy. Etablert i 1996.

wilcombygget2021

Kontaktinformasjon