Driftsmeldinger

  - Alle tjenester kjører normalt

 

 


 

 

 

 

-----------------------------------------

Det foretas vedlikehold på ASP tjenester hver lørdag i tidsrommet mellom kl 14.00 og 18.00. Vi minner om at det ikke er garanti for at dere kan logge på i det tidsrommet, og at det er en mulighet for at dere blir automatisk logget av i samme tidsrom.

Ta kontakt med oss dersom noen må ha tilgang i dette tidsrommet.

-----------------------------------------

 


 

 

Kjære kunde.

I en situasjon hvor Corona-viruset preger oss alle, er vi hos Wilcom bevisste på å bidra til at skadevirkningene blir minst mulig. Vi vil så godt vi kan opprettholde daglig drift, i en høyst unormal situasjon, mens vi samtidig ivaretar ansatte og kunder.

Vi har innført gode rutiner når det gjelder smittevern i henhold til Helsedirektoratet sine anmodninger og vi oppfordrer alle kunder til å kontakte oss som normalt, vi forsøker å holde våre normale åpningstider. Er du smittet eller i karantene; vennligst ikke kom inn i butikken vår, men ring eller send oss en mail heller, så skal vi hjelpe deg så godt det lar seg gjøre.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy