Driftsmeldinger

  - Alle tjenester kjører normalt.

 


Statusoppdateringer vedr epost-tjenester on-premise;

Oppdatering 05.04.20 - 14:01 - Alle kontoer er oppe, alle har samme passord som før. Synkronisering av tidligere eposthistorikk pågår.

 

2021-01-19 11:13 – Vi är nu inne i slutfasen.
Av kvarvarande ca. 10% som inte fått tillbaka sin E-post har vi ca. 7.5% redo för återställning. Kvarvarande 2.5% är konton som kräver mer arbete där vi ännu inte kan ge en beräknad tid på när de är tillbaka. Vi fortsätter givetvis arbeta med detta så att vi kan lösa allt så snabbt som möjligt.

 

 

 

-----------------------------------------

Det foretas vedlikehold på ASP tjenester hver lørdag i tidsrommet mellom kl 14.00 og 18.00. Vi minner om at det ikke er garanti for at dere kan logge på i det tidsrommet, og at det er en mulighet for at dere blir automatisk logget av i samme tidsrom.

Ta kontakt med oss dersom noen må ha tilgang i dette tidsrommet.

-----------------------------------------

 


 

 

Kjære kunde.

I en situasjon hvor Corona-viruset preger oss alle, er vi hos Wilcom bevisste på å bidra til at skadevirkningene blir minst mulig. Vi vil så godt vi kan opprettholde daglig drift, i en høyst unormal situasjon, mens vi samtidig ivaretar ansatte og kunder.

Vi har innført gode rutiner når det gjelder smittevern i henhold til Helsedirektoratet sine anmodninger og vi oppfordrer alle kunder til å kontakte oss som normalt, vi forsøker å holde våre normale åpningstider. Er du smittet eller i karantene; vennligst ikke kom inn i butikken vår, men ring eller send oss en mail heller, så skal vi hjelpe deg så godt det lar seg gjøre.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy