Driftsmeldinger

  08:56 - Problemer med pålogging Exchange

Det er for øyeblikket problemer med pålogging Exchange On premise servere, teknikere jobber med saken.

 

Uppdatering 2020-12-01 08:25 – Vi har under natten driftsatt en ny miljö, vi återställer just nu alla mailkonton till den nya Exchange 2019 miljön, (tidigare 2013) och beräknar ha detta klart runt eftermiddagen. Detta betyder att alla kunder kommer att komma åt sin mail och kunna ta emot och skicka mail igen. Efter återställningen av alla konton kommer vi påbörja återställningen av all mailhistorik för alla kunder. Vilket kommer löpande komma in till alla kunders mailboxar.

Uppdatering 2020-12-01 19:52 – Arbete på lösningen pågår. Vi börjar nu känna oss säkrare på att lämna ett ETA. Just nu förväntar vi oss en lösning kring midnatt.
När det närmar sig så kommer vi uppdatera igen med mer detaljerad information. Tack för allt ert tålamod!

 

 

 

 

-----------------------------------------

Det foretas vedlikehold på ASP tjenester hver lørdag i tidsrommet mellom kl 14.00 og 18.00. Vi minner om at det ikke er garanti for at dere kan logge på i det tidsrommet, og at det er en mulighet for at dere blir automatisk logget av i samme tidsrom.

Ta kontakt med oss dersom noen må ha tilgang i dette tidsrommet.

-----------------------------------------

 


 

 

Kjære kunde.

I en situasjon hvor Corona-viruset preger oss alle, er vi hos Wilcom bevisste på å bidra til at skadevirkningene blir minst mulig. Vi vil så godt vi kan opprettholde daglig drift, i en høyst unormal situasjon, mens vi samtidig ivaretar ansatte og kunder.

Vi har innført gode rutiner når det gjelder smittevern i henhold til Helsedirektoratet sine anmodninger og vi oppfordrer alle kunder til å kontakte oss som normalt, vi forsøker å holde våre normale åpningstider. Er du smittet eller i karantene; vennligst ikke kom inn i butikken vår, men ring eller send oss en mail heller, så skal vi hjelpe deg så godt det lar seg gjøre.

Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy